Takvärme

Om du vill undvika fuktskador på tak och fasader, vilket medför stora reparationskostnader, är takvärme en bra investering för framtiden. Speciellt på vintern är risken stor att din fastighet drabbas av fuktskador på grund av avrinningssystem som fryser igen och orsakar att vatten tränger in i väggar. Detta är något som vanligtvis inte täcks av försäkringsbolag. Det finns dock bra lösningar på detta. En av dem är att installera värmekablar i dräneringskanalerna och låta vattnet rinna ut.

Värmekablar läser av temperatur och fuktnivåer via en kontrollenhet. Med hjälp av våra moderna värmekabelsystem får du en reglerad takvärme som slås på endast när det behövs. Dessutom erbjuder vi ett serviceavtal där vi regelbundet besiktigar våra takvärmeinstallationer, ser till att de är i gott skick samt rengör dem för att de ska fungera optimalt. Allt detta gör att du kan spara på elförbrukningen upp till 90% vilket är bra både för miljön och plånboken.

Grön El Stockholm

Vi utför installation och service av takväme i hela Storstockholm.

Det finns många fördelar med takvärme, bland annat att den är enkel att installera, är energieffektiv och har lång livslängd, vilket innebär en låg investeringskostnad. Med takvärme får du en tyst uppvärmning utan luftrörelser, samt en jämn temperaturfördelning i lokalen.

Grön El Stockholm har kundens behov och önskemål i fokus. Våra kunder förväntar sig det senaste och bästa inom takvärme. Därför skickar vi våra medarbetare fortlöpande på utbildningar inom miljö, kvalitetskontroll, säkerhet, med mera. All vår personal är certifierade inom sina respektive specialistområden. På så sätt säkerställer vi att våra kunder får service av bäst kvalitet.

Grön El Stockholm har ett nära samarbete med olika grossister. Därför kan vi erbjuda våra kunder snabba och säkra leveranser av material.

Har du frågor om takvärme är du välkommen att kontakta oss på Grön El Stockholm. Vi berättar gärna mer och kan ge dig förslag på bästa lösningar för just din fastighet.

VI HAR BRETT UTBUD

Våra el-tjänster vi erbjuder

Vi hjälper dig med allt från installationer av fiber, belysningsstyrning och laddning av elbil till underhåll av befintligt elsystem och reparationer. Vi erbjuder även rådgivning kring hur du kan optimera elinstallationen i din fastighet och göra att den håller längre, samt förhindra att störningar och fel uppstår i framtiden.

BEHÖVER DU HJÄLP?

Kontakta oss redan idag!





    electricTakvärme